MAN TEAM

Het MAN team bestaat dit jaar uit de twee hoofdtrainers:
 

  • Hilbrand Westra 
  • Emile Weesie


En drie/vier assistenten:

Hilbrand

Alhoewel Hilbrand een trackrecord heeft in het internationaal bedrijfsleven blijkt hij een begenadigd trainer en coach te zijn.

Zijn rijke ervaring op het gebied van analytische psychologie, systemisch (trauma) werk en de liefde voor oosterse-en westerse (existentiële) filosofie, maakt van hem een bijzonder trainer en coach. Als opleider aan de School voor Systemisch Bewustzijn  wordt hij geroemd en geprezen. Maar zijn alledaags voorkomen laat daar niets van merken.

Zijn werk gaat vooral over de dingen waar het volgens hem over moet gaan. Namelijk, eigenaarschap, verantwoordelijkheid, moed, doorzettingsvermogen, compassie en broederschap. Een combi van eigenschappen die veel mannen missen. Daarom heeft hij ook zijn zinnen gezet om mannen inzicht te geven in hun ware kracht en de (h)erkenning van de zoektocht naar liefde.

Emile

Van organisatieadviseur ontwikkelde Emile zich tot zingever 

Vanuit een bèta-opleiding is Emile gaan werken als ambtenaar en organisatieadviseur. In dat werk ontdekte hij dat er een cruciale factor is in het slagen van plannen en organisaties: de mens. En die factor kreeg (en krijgt nog steeds) zeer weinig aandacht. Alsof het niet werkelijk interessant en van belang is waarom iemand doet zoals hij/zij doet. Daarop is hij zich gaan richten op de menskant van organisaties, en dan vooral op zingeving. Via systemisch werk, uitgebreide kennis en ervaring met het in de praktijk brengen van Chinese metafysica, psycho-spiritueel werk, en een voorliefde voor een lichaamsgerichte aanpak heeft hij inmiddels een praktijk waarin hij taiji- en -qigonglessen geeft, counseling verzorgt, en mensen bijstaat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Emile heeft veel ervaring in het werken met mannen en mensen die aandoeningen hebben binnen het autismespectrum. Emile laat je volledig welkom zijn. Jij hebt alles al in je om weer op eigen benen te gaan staan. Vanuit de liefde daarvoor en het vertrouwen daarin, werkt Emile.